Creëer een overdekt terras met de Markilux pergola zonwering

Heeft u een fijn terras en zou u het liefst het hele jaar door buiten van uw tuin en het uitzicht genieten? Maak kennis met de Markilux pergola: een fraai vormgegeven overkapping met een elektrisch uit te rollen, waterdicht dak. Met een uitval tot 6 meter zit u altijd heerlijk beschut.

Pergolasysteem

Als het éven kan lekker naar buiten

Hartje zomer zit u onder uw pergola heerlijk in de schaduw. En in het voor- en naseizoen, als u elk straaltje zon wilt vangen, rolt u het doek gewoon elektrisch in de cassette. Doordat het doek aan weerszijden in speciale ‘tracfix’ zijgeleiders loopt, staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6.

Een pergola zonwering biedt beschutting tegen neerslag en de wind. Door screens aan de voorzijde en de zijkanten te bevestigen zorgt u ervoor dat het nog comfortabeler vertoeven is op uw terras. De screens kunnen ook achteraf gemonteerd worden. Verder kan de Markilux pergola uitgebreid worden met led spots of led lines. Ook kan er een uitrolbare volant (verticaal scherm aan de voorzijde) worden geïntegreerd, zodat u ook beschermd bent tegen de laagstaande zon. Verder kan de pergola zonwering worden voorzien van verstelbare palen voor optimale afwatering.

De Markilux pergola compact; een ruimtebesparende zonwering

De Markilux pergola compact is een stijlvolle zon- en regenwering op slanke staanders. Deze pergola zonwering is speciaal ontworpen voor kleinere terrassen en balkons. Ook deze pergola zonwering heeft het ‘tracfix’ systeem, wat inhoudt dat de zijdelingse geleiders het doek op spanning houden zodat het scherm in alle omstandigheden beschutting biedt. Natuurlijk kan de pergola compact ook worden voorzien van led spots, led lines of een uitrolbare volant voor tegen de laagstaande zon.

 • Kenmerken van een
  pergola

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor pergola
  inrichting en comfort

 • Vloeren
 • Verlichting
 • Verwarming
 • Tuinmeubels

 Kom de pergola zonwering bewonderen in onze showroom

Wilt u zelf ervaren hoe u in een handomdraai een volledig gesloten terrasoverkapping creëert? En hoe u nét zo makkelijk het dak weer open beweegt om optimaal te profiteren van het kleinste zonnestraaltje? Kom naar onze showroom in Zwanenburg, centraal gelegen in Nederland.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes