Over ons - van Beem
46
page-template-default,page,page-id-46,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Over Van Beem

Onze overgrootvader Kors verbouwde en verkocht al in het begin van de vorige eeuw groenten aan de IJweg 175 in Zwanenburg. Opa Gerrit was naast boer ook wethouder, en grondlegger van het Haarlemmermeerse Bos. Vader Koos bouwde het landbouwbedrijf in de jaren ’80 om tot tuincentrum. In 2005 nam zoon Gerko het stokje over, om het bedrijf door te ontwikkelen tot alles-in-één tuincentrum annex hoveniersbedrijf. In 2012 kwam ook broer Arjan in dienst om de transitie naar online zaken doen te begeleiden, met de succesvolle sites mooieverandas.nl en mooiezonwering.nl. Samen hebben we de interne processen van het bedrijf gestroomlijnd en werken we continu aan de uitbreiding van ons assortiment, waarbij we steeds resoluut kiezen voor kwaliteit.

 

Gevarieerd aanbod voor lekker wonen

Van Beem biedt een groot assortiment bloemen, planten en tuindecoratie plus complete hoveniersservice, van ontwerp en aanleg tot en met onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfsparken. Daarnaast hebben we inmiddels ook een professioneel team dat veranda’s en tuinkamers ontwerpt en bouwt, plus een afdeling voor advies, verkoop en installatie van zonneschermen van het topmerk markilux. Bovendien kunnen wij prachtige handgemaakte houten buitenverblijven leveren, met een modern design. Kortom: wij verzorgen graag en goed uw complete tuinproject, ongeacht de omvang.

 

Oorzaak van ons succes?

Wij doen er alles aan om het woon- en werkgenot van onze klanten te verhogen. Altijd de klant voorop stellen, steeds vernieuwen, zoeken naar samenwerking met betrouwbare partners plus… een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Dat dat op prijs gesteld wordt, blijkt wel uit het klantwaarderingscijfer. We scoren gemiddeld een 9,2 in het onafhankelijk onderzoek van hoveniernederland.nl.

 

Praktisch: 7 dagen per week open

Veel klanten vinden het fijn om in het weekend bezig te zijn met hun tuin. Daartoe behoort ook een inspirerend bezoek aan onze ‘experience showtuin’. Flexibel als we zijn, blijven we daarom het hele weekend open, zodat u 7 dagen per week bij ons terecht kunt. Soms komt u ons zelfs ’s avonds tegen, in uw eigen woonkamer! Dat wil zeggen: op televisie, want wij zijn vaste leverancier van Rob’s Grote Tuinverbouwing.

 

Bomen of sparren? Neem contact op!

Als u eens wilt brainstormen over tuinen, veranda’s, planten of zonneschermen, dan vindt u bij Van Beem zeker een ter zake kundige gespreks- en sparringpartner. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan elke uitdaging aan!

 

WordPress Themes