Hoveniers - van Beem
38
page-template-default,page,page-id-38,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Samen met u op zoek naar ‘dé tuin’.

De architecturale tuin, de kubistische tuin, de Monet-tuin, de onderhoudsarme tuin, de wilde tuin, de klassieke tuin, de ludieke tuin, de kunsttuin, de zentuin: zoveel smaken, zoveel tuinen. Uiteindelijk bepaalt u, de klant, wat voor u dé ideale tuin is. Als tuinenspecialist in hart en (hove)nieren vinden wij niets zo spannend als een maatwerk tuin ontwerpen en aanleggen die past bij uw smaak, uw woning én de manier waarop u wilt genieten van het buitenleven. Wij verzorgen graag uw complete tuinproject inclusief aanleg en constructie van veranda’s, tuinkamers, terrassen en zonwering. (meer focussen op complete tuinprojecten binnen het luxe segment met unieke samenstellingen etc.)

Bekend in de regio én van Rob’s Grote Tuinverbouwing

Als vaste leverancier van het televisieprogramma ‘Rob’s Grote Tuinverbouwing’ op SBS6 is Van Beem inmiddels een bekende naam in Nederland. Dat waren we overigens al veel langer in de regio Amsterdam en de Haarlemmermeer, waar ons familiebedrijf al sinds 1901 is ‘Geworteld in Groen’. U vindt er onze ruime experience showtuin, waar u naast kleurrijke border-beplantingen, speciaal geselecteerde Italiaanse buitenplanten, struiken en kant-en-klare hagen, ook allerlei vormen van bestrating kunt bewonderen. Plus luxe geïsoleerde veranda’s, prachtige design houtbouw tuinhuizen, complete buitenkeukens en vuurhaarden, jacuzzi’s en zelfs zwembaden. Kortom: alles voor het buitenleven onder één dak.

Sterk in luisteren naar uw wensen

Wij ontvangen u er graag om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden voor uw tuinproject. Maar vooral ook om heel goed te luisteren naar uw wensen op tuingebied. Wat dát is wat Van Beem onderscheidt als succesvolle hovenier: het vermogen ons in te leven in uw wensen en te snappen wat uw tuin kan ‘bezielen’. Niet voor niets scoort Van Beem een dikke 9 in klanttevredenheid.

Één aanspreekpunt: uw projectregisseur

Van het eerste schetsontwerp, via het ruwe grondwerk, de beplanting, inrichting tot aan het installeren van een sfeervolle verlichting en natuurlijk het onderhoud… bij Van Beem Hoveniers verzorgen we graag uw complete tuinproject. Daarbij hebt u steeds contact met één en dezelfde tuinexpert, die het hele proces voor u regisseert. Desgewenst inclusief het bouwen van een veranda, tuinhuis of luxe buitenverblijf, en het installeren van topkwaliteit zonwering.

Wilt u uw tuindroom met ons delen?

Een bezoek aan onze showroom is echt een belevenis. Wij ontvangen u er graag, of komen meteen bij u langs om kennis te maken (met u én met uw tuin) en uw wensen te inventariseren. Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.

WordPress Themes