Hovenier Nieuw-Vennep

Als u opzoek bent naar een betrouwbare hovenier in Nieuw-Vennep bent u bij Van Beem aan het juiste adres. Van Beem is een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in het werken met verschillende soorten tuinen. Het bedrijf bestaat namelijk al sinds 1901. Hierdoor kan het bedrijf u de beste service en kwaliteit bieden. U zou Van Beem kunnen kennen door het populaire programma Rob’s grote tuinverbouwing.  In dit programma zorgen wij er al enige tijd voordat de tuinen van mensen er erg mooi bijliggen. Het mooie aan Van Beem is dat u altijd een aanspreekpunt hebt. Zo biedt het bedrijf u de beste service zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Van Beem is een betrouwbare hovenier.  Natuurlijk allereerst omdat het bedrijf een uitstekende kwaliteit levert. Daarnaast ook omdat u de hoveniers van van Beem goed kunt vertrouwen in uw huis. Dit is bij sommige hoveniers een risico in Nederland.

Werkzaamheden van een hovenier

Deze vraag krijgen wij maar al te vaak te horen. Een hovenier is allereerst niet hetzelfde als een tuinman. Dit wordt door veel mensen gedacht, maar is niet het geval. Het verschil is dat een tuinman ervoor zorgt dat de tuin er verzorgt uit ziet. Een hovenier kan grote veranderingen aanbrengen aan uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een terras of veranda of het kappen van grote bomen in uw tuin.  Een hovenier van Van Beem kan bovendien een plan ontwerpen voor uw tuin. Er wordt gekeken naar uw wensen en de hovenier gaat direct aan de slag met het ontwerp. Geeft u akkoord voor het ontwerp? Dan kan de hovenier in Nieuw-Vennep direct aan de slag gaan met uw tuin.

Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin is iets wat perfect gedaan kan worden door de hovenier van Nieuw-Vennep. Een tuin is namelijk het onderdeel van uw huis waarvan u heerlijk kan genieten van de natuur en het prachtige weer in de zomer. Van te voren wordt er door een hovenier van Van Beem een advies gegeven over wat goed zou passen in uw tuin.  Er zal hierbij gekeken worden naar het maximaal te besteden bedrag. Van Beem denkt namelijk altijd met u mee. In de showroom van Van Beem kunt u bovendien veel inspiratie opdoen dat zal helpen met het kiezen van het perfecte ontwerp voor uw tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan het aanleggen van een glazen schutting. Hierdoor wordt uw tuin direct erg modern en geeft het een strak gevoel aan uw tuin. Maak een afspraak via deze link om direct te kijken wat Van Beem voor u kan betekenen. Wie weet zit u binnen een korte tijd wel te genieten van uw nieuwe tuin.

Het opdoen van tuin ideeën

Het is zeker aan te raden om inspiratie op te doen voor uw tuin in de showroom van Van Beem. Een hovenier in Nieuw- Vennep kan u daarnaast veel tuin ideeën geven. Een aantal leuke ideeën zijn: het gebruik maken van grote tegels, gebruik maken van witte plantenbakken en een vijver in uw tuin. Grote tegels geven een strakke look aan uw tuin en zien er ook prachtig uit. Witte plantenbakken is iets wat je niet veel ziet in tuinen in Nederland, maar kan erg mooi zijn.  Het plaatsen van een vijver is ook iets wat enorm leuk is en iets extra’s geeft aan uw tuin. Een moderne vijver is hierbij onze favoriet. Een moderne vijver wordt gekenmerkt door strakke lijnen.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes