Een buitensauna kopen?
Vertrouw op uw hovenier!

Wilt u graag een buitensauna thuis in de tuin? Laat Van Beem u helpen bij de keuze, de installatie én de integratie van een sauna in uw buitenruimte. Een sauna kopen doet u niet elke dag. Het is daarom zaak u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Wordt het een buitensauna in een separaat tuinhuis of als onderdeel van een veranda? Wilt u bij uw sauna ook een buitenkamer (solarium!) om lekker te ontspannen? Hoe zit het met het plonsbad of de afkoeldouche? Samen met u bekijken we hoe we binnen uw budget de optimale installatie kunnen ontwerpen, zodat u volop kunt genieten van de onvervalste saunabeleving.

glazenveranda_blok1

De luxe van een eigen sauna thuis

Met zijn tweetjes, met het hele gezin, met een stel vrienden of alleen lekker uitzweten in uw eigen sauna. Helemaal ontspannen in de hitte en de stoom. Uw luchtwegen reinigen met eucalyptus-damp, en dan heerlijk plonsen in koud water, gevolgd door een periode van heerlijk niks doen, of rustig wat lezen. Sfeerverlichting. Muziekje erbij. Krijgt u al zin?

Zorgeloos in uw eigen buitensauna

Wij helpen u graag met het vormgeven van de optimale sauna-configuratie, aansluitend bij uw wensen. Met authentieke saunakachel of infraroodverwarming en nét zo veel ruimte als u nodig heeft. Met een sauna via Van Beem bent u ook verzekerd van een perfecte installatie door onze eigen technische teams. Dezelfde mannen die ook luxe veranda’s, supermoderne zonwering en prachtige tuinhuizen bouwen. Wij verkopen sauna’s van een betrouwbaar A-merk en nemen alle verantwoordelijkheid voor bouw, inwerkingstelling en garantie, ook voor het bijbehorende terras, al dan niet met overkapping, verlichting, zonwering en andere faciliteiten.

 • Kenmerken van een
  sauna

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor sauna
  inrichting en comfort

 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Verandameubels
 • Electriciteit

Bekijk de sauna’s in onze showroom

Van Beem heeft in Zwanenburg een van de grootste showrooms van Europa, gevuld met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en luxe buitenleven. Van veranda tot vijver, van parasol tot pergola. Ook vindt u bij ons een fraaie collectie sauna’s en infrarood-cabines. Wilt u al meteen een sauna kopen, dan is het een goed idee eerst even te bellen voor een afspraak. Dan staat er een specialist voor u klaar, met koffie, appelgebak én verstand van sauna’s. Bent u nog niet zo ver dat u al een sauna wilt aanschaffen? Geen probleem! Wij zijn zeven dagen per week geopend en u bent van harte welkom om u bij ons vrijblijvend te laten inspireren!

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes