Een buitenkeuken brengt leven in uw tuin

Hoe verder uw terras van uw keuken verwijderd is, des te nuttiger wordt een buitenkeuken. Al zien wij ook best veel buitenkeukens bijna tegen het huis aan gebouwd, als verlengde van de binnenkeuken. Het is goed mogelijk om in de buitenkeuken een BBQ te integreren. Zo kunt u lekker op een hout- of kolenvuurtje vlees, vis en groenten bereiden in nabijheid van uw gezinsleden of gasten. Nou ja, we hoeven het u ook eigenlijk niet uit te leggen: buitenkeukens zijn gezellig!

Wwoobuitenkeuken

Modulaire en maatwerk buitenkeukens

In de Van Beem buitenkeuken-collectie treft u verschillende mogelijkheden, waaronder de WWOO modulaire betonnen buitenkeukens, eventueel ook te integreren met een erfscheiding. Met de verschillende modules van WWOO, een creatie van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer, kunt u zelf een buitenkeuken samenstellen die perfect past in de ervoor beschikbare ruimte.

Daarnaast leveren wij buitenkeukens van het bekende merk Zeno, dat in plaats van beton vooral corten staal gebruikt. Zeno biedt eveneens vrij te combineren modules, maar produceert daarnaast veel maatwerk buitenkeukens. Dat wil zeggen dat de keuken perfect bij u ter plekke wordt ingemeten en vervolgens geheel op maat gemaakt voor uw terras of tuin.

Buitenkeuken gas of hout

Naast buitenkeukens met houtgestookte BBQ zijn er ook buitenkeukens met een gasgestookte barbecue, fornuis of oven. Voordeel van gas is natuurlijk dat het minder werk is om aan te steken en dat er minder rookoverlast is. Ook zijn er ecologische redenen om af te zien van hout. Aan de andere kant brengt een echt vuur met hout of kooltjes toch ook wel een bepaald smaakvoordeel. Het rokerige van hout is niet te evenaren met een gas-BBQ. Hou bij het ontwerpen en plaatsen van een buitenkeuken met houtkachel wel rekening met de heersende windrichting en integreer een goede schoorsteen, zodat uw terras zo veel mogelijk rookvrij blijft.

 • Kenmerken van een WWOO
  buitenkeuken

 • Onderhoudsvrij
 • Bestendig tegen alle weersomstandigheden
 • Gemaakt van onverwoestbaar beton
 • De toepassing van duurzame materialen
 • Opties voor buitenkeuken
  inrichting en comfort

 • Barbecue
 • RVS wasbak
 • Geïntegreerde stalen haard
 • Houten opbergkistjes
 • Snijplanken

Buitenkeukens kijken…

In onze enorme showroom vindt u diverse voorbeelden van buitenkeukens in realistische opstelling. Een echte outdoor experience, zeven dagen per week te beleven in Zwanenburg, nabij Schiphol. Of u nu komt om inspiratie op te doen of om een buitenkeuken te bestellen, u bent van harte welkom. Overigens is het in het laatste geval wel handig om even van tevoren te bellen. Dan maken wij een adviseur voor u vrij en zetten we wat lekkers klaar, voor bij de koffie.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes