Niet zomaar een barbecue…
de Braaimaster Buitenkeuken

Een BBQ kopen is net als met een BBQ koken: het resultaat wordt beter met een goede voorbereiding. Laat u uitgebreid informeren in onze showroom, waar we u graag laten zien wat we allemaal in huis hebben. U weet, bij Van Beem kiezen we resoluut voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze barbecues. Voor echte liefhebbers van buiten koken leveren we een mooie serie barbecues van ‘Braaimaster’, al dan niet met uitbreiding tot een volwaardige buitenkeuken.

Bbqmethout

Een barbecue die buiten kan blijven

De BBQ’s van Braaimaster zijn gemaakt van 3mm corten staal. Materiaal waar ze ook monumenten van maken. Corten staal mag roesten en wordt er alleen maar mooier op. Met een echte buitenkeuken van Braaimaster kunt u desgewenst ook hartje winter nog een lekker vuurtje stoken om een mooie rollade of iets anders lekkers te braden.

Andere merk-BBQ’s

Naast de indrukwekkende Zuid-Afrikaanse Braaimaster bieden wij ook barbecues van andere A-merken, zoals Weber en Green Egg. Een andere prijsklasse, maar nog steeds prima kwaliteit, goed voor vele seizoenen buiten koken.

 • Kenmerken van een barbecue

 • Volledig dubbelwandig
 • Deuren sluiten het geheel netjes af
 • De schoorsteen voorkomt dat u in de rook staat
 • Opties voor barbecue
  inrichting en comfort

 • RVS rooster
 • Haardrooster
 • Pizza steen
 • Rotisserie
 • Plancha plaat

Barbecues en buitenkeukens

In onze showroom vindt u naast een indrukwekkende hoeveelheid veranda’s en tuinmeubelen ook diverse complete buitenkeukens opgesteld, inclusief de onmisbare barbecues. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus u kunt altijd – ook op zondag – binnen lopen om inspiratie op te doen voor uw eigen buitenkeuken. Wilt u een meer complexe (inbouw)barbecue of een complete buitenkeuken kopen, dan is het slim eerst even te bellen voor een afspraak. Zo kunnen wij een adviseur voor u reserveren, die graag alle tijd voor u neemt.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes