De bourgondische levensstijl begint met
Koken en zwemmen in uw eigen tuin

Buiten genieten wordt steeds populairder, en met een goede reden! Steeds meer mensen ervaren hoe fijn het is om midden in de natuur te genieten van het leven. En daar helpen wij graag bij door u te voorzien van kwaliteitsproducten die het plaatje compleet maken. Graag gaan wij met u om tafel om uw droomtuin te realiseren. Wilt u een zwembad in uw tuin, of droomt u al jarenlang van een buitenkeuken? Wij helpen u graag verder.

Hieronder vindt u een overzicht van onze collectie waarmee u kunt genieten van het buitenleven. Heeft u een specifieke wens? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw droom in vervulling gaat.

Genieten in uw eigen zwembad. Wij denken proactief mee over het ontwerp van uw nieuwe maatwerk zwembad in relatie tot uw tuin en woning.
Meer informatie
Kinderen kunnen vier seizoenen lang genieten van de zwemspa, die door zijn geïntegreerde verwarming én automatische reiniging inderdaad zomer en winter comfortabel te gebruiken is.
Meer informatie
Ontspannende bubbels, stevige hydromassage, lichttherapie, aromatherapie… een eigen privé-jacuzzi is een rijk bezit waar u jarenlang van kunt genieten.
Meer informatie

Braaimaster, de absolute top in barbecues

De afgelopen jaren is barbecueën enorm in opmars. Met allerlei verschillende merken en maten, ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Wij gingen voor u op zoek naar de beste barbecue en kwamen uit bij de absolute top onder de grills. Met Braaimaster haalt u de Zuid-Afrikaanse grill traditie naar uw tuin.

Braaimaster barbecues zijn gemaakt van 3mm corten staal en zijn uiterst geschikt om het hele jaar buiten te blijven staan. Zomers geniet u elke dag van uw favoriete grillgerechten en ook in de winter kunt u uw hart ophalen bij deze hoogwaardige barbecue. Voelt u de vurige passie voor grillen al opkomen? Maak gauw vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom.

Voor echte liefhebbers van buiten koken leveren we een mooie serie barbecues van ‘Braaimaster’, al dan niet met uitbreiding tot een volwaardige buitenkeuken.
Meer informatie
Een buitenkeuken brengt leven in uw tuin. Door middel van een BBQ in de buitenkeuken kunt u lekker op een hout- of kolenvuurtje vlees, vis en groenten bereiden in nabijheid van uw gezinsleden of gasten.
Meer informatie
Stijlvolle meubels voor in de veranda, tuin of op uw terras. Comfortabel en weersbestendig.
Meer informatie

Buitenkeukens op maat voor chef koks in spé

U heeft een passie voor koken en houdt ervan om uw familie en vrienden op culinaire wijze te verwennen. Hoe kan dat nu beter dan met uw eigen buitenkeuken. Ziet u het al voor zich? Tijdens een tuinfeest, maar ook een gewone zomeravond, vormt de buitenkeuken het middelpunt van gezelligheid. U hoeft geen gezelligheid meer te missen, want als u buiten kookt bevindt u zich midden in het feestje.

Wij maken elke buitenkeuken op maat. U heeft specifieke wensen en wilt bepaalde elementen die passen bij de stijl van uw tuin. Onze buitenkeuken adviseur gaat met u om tafel voor het perfecte plan. Van stijl en ontwerp tot apparatuur, alles moet kloppen. Vervolgens plaatsen onze ervaren installateurs de buitenkeuken voor u binnen een mum van tijd. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat de buitenkeuken van uw dromen kost? Maak vrijblijvend een afspraak.

Buiten zwemmen in uw eigen zwembad, het toppunt van ontspanning

Droomt u ervan om een duik te kunnen nemen in uw eigen verwarmde zwembad, te trainen in uw endless pool of het hele jaar door te ontspannen in een luxe jacuzzi? Dan bent u bij ons als een vis in het water. Wij selecteren voor u de beste merken waarvan de kwaliteit gegarandeerd is. Met zelfreinigende opties, verdwijnen ook de minder leuke kanten van zwembaden als sneeuw voor de zon. In onze collectie vindt u zwembaden waar u zich gelijk thuis zult voelen én die prachtig zijn om te zien. Wilt u een sauna in uw tuin laten plaatsen? Ook dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Uw droom, ons werk

Genieten van het buitenleven kan op zoveel verschillende manieren. Bij ons in de showroom ervaart u hoe goed het buitenleven echt kan zijn. Alles is daar tastbaar en daadwerkelijk te beleven, van koken in de buitenkeuken tot zwemmen in het zwembad. Wij geloven dat u iets moet kunnen ervaren voordat u het besluit te kopen. De juiste keuze maken is ontzettend belangrijk want het gaat om een investering waar u jarenlang van kunt genieten. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes