Uw tuin inrichten?
Laat onze hoveniers een 3D tuinontwerp maken

Een tuin inrichten naar de smaak van de eigenaar is een vak apart. Het werk van een hovenier begint met vooral goed luisteren. Weet u precies wat u wilt en heeft u al een ontwerp? Dan kunnen we dat zo precies mogelijk voor u uitvoeren. Wilt u zich juist door ons laten inspireren bij het inrichten van uw tuin, en profiteren van onze lange ervaring en brede expertise? Ook dat kan. Wij komen graag met ideeën en suggesties. In beide gevallen leiden onze gesprekken tot een gedetailleerd 3D tuinontwerp.

Untitled-2

Uw tuin inrichten - een hovenier komt bij u langs

We willen graag vakwerk leveren bij het inrichten en aanleggen van uw tuin. Daarom beginnen we met een bezoek van onze hovenier, die foto’s maakt, alles opmeet en kijkt naar bodemgesteldheid, zoninval en zichtlijnen met de omgeving. Ook dit bezoek is weer een gelegenheid om goed te luisteren naar uw wensen. Wat moet blijven? Wat mag weg? Hoe gaat u de tuin gebruiken? Wilt u graag tuinieren of moet het juist onderhoudsarm? Alleen als wij snappen wat u voor ogen heeft, kunnen wij het perfecte 3D tuinontwerp voor u maken.

Wandel door uw 3D tuinontwerp

Met ons 3D tuinontwerp kunt u virtueel door uw nieuwe tuin wandelen. U doet dat in de bioscoop van het Van Beem Experience Center, waar we uw toekomstige tuin op een groot scherm projecteren. Het voordeel daarvan is dat u de tuin echt beleeft alsof u er midden in staat, waarbij we verschillende tijdstippen kunnen simuleren. In de volle zon, maar ook bij schemering en in het donker, met het eveneens door onze tuinontwerper gemaakte verlichtingsplan. Zo weet u dus haarfijn wat u kunt verwachten als onze hoveniers uw tuin aanleggen conform het 3D tuinontwerp.

Tuinaanleg kosten - offerte op maat

Een veel gestelde vraag bij hoveniers is: “Wat kost de tuinaanleg?” Dit is een lastig te beantwoorden vraag, want de kosten voor het inrichten en aanleggen van een tuin zijn zeer variabel. Het hangt af van materiaalkeuze, grondwerk, aanschaf van meubilair, zonwering, een veranda of tuinhuis. Hoe dan ook zullen we de tuinaanleg-kosten zeer zorgvuldig berekenen en u na ons eerste bezoek een correcte offerte geven. Van Beem hoveniers kiest voor kwaliteit en is dus niet de goedkoopste. Wél garanderen wij dat u bijzonder tevreden zult zijn en dit ook jarenlang zult blijven. Zoals u overigens ook kunt lezen uit onze referenties. Natuurlijk zijn bij de tuinaanleg kosten belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is de meerwaarde van uw nieuwe tuin voor uw leven en uw comfort.

Inspiratie voor de tuininrichting? Kom naar onze showroom!

In onze showroom in Zwanenburg vindt u alles wat u nodig hebt voor de tuininrichting. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht. Wilt u een van onze hoveniers spreken, bel dan even van tevoren, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Graag tot ziens!

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes